Tein pyynnöstä tällaisen syntymäpäiväkakun lähisukuun. Toivottavasti oli
sellainen kuin sankari halusi!


532748.jpg

Harmi, että kakki kuvat kakusta oli aika heikkoja ja tämä oli paras. Eipä erotu käyttämäni kristallipulveri (vanha kulta).
 Kakku on tehty kolmesta kääretorttupohjasta, joista reunat on leikattu pois. Täytteenä aikaisemmassa mansikkakakussa käyttämäni valkosuklaamousse (puolitoista kertaisena) sekä mansikkamousse (puolitoista kertaisena). Päällä marsipaani, johon maalasin tuon pullon ja sivuilla kermapursotukset. Laitoin vielä juhlapaikalle kakun mukana vaaleanpunaisia ja valkoisia marsipaaniruusuja sekä vihreitä lehtiä, mutta en tiedä päätyivätkö kakkuun. Tuon kuvan ottamisen jälkeen lisäsin vielä kakun ympärille päällipursotukseen noita nonparelleja.

Onnittelut vielä Minnalle!


532777.jpg

Tässä kuva kakusta kuljetusvalmiina. Tätä olen usein kysellyt muissa blogeissa eli kakkujen kuljetusta paikasta toiseen. Nyt olen itse muutaman suuren kakun kuljettaneena päätynyt tähän leipälaatikko-kelmusysteemiin. Laitoin vielä varuiksi pursotusten kohtiin coctailtikut, jos kelmu löystyy, niin ei ainakaan ihan suoraan pursotuksiin kiinnity. Kyllä tuohon paketoimiseen ainakin meillä tarvittiin kaksi käsiparia:o) Kakku saatiin onneksi auton takaluukussa ehjänä kuljetettua juhlapaikalle.