Pohja:
(huom! tee kaksinkertaisena, jos haluat
paksumman pohjan piirkakkaan)
80 g margariinia
1/4 dl sokeria
1,5dl vehnäjauhoja
1 keltuainen
1rkl kylmää vettä
Täyte:
1 prk anaspaloja tai -murskaa
1 prk maitorahkaa
0,5 dl kevyt kermaa
0,5 dl ananasmehua
1 muna
sokeria
vaniljasokeria
Sekoita kaikki pohjan ainekset, vettä lukuunottamatta, kulhossa murotaikinaksi. Lisää vesi ja painele taikina piirakka vuokan pohjalle. Valuta ananaspaloja tai -murskaa
hetki siivilässä. Jos käytät ananaspaloja, niin pilko niitä hieman. Sekoita rahka,
kerma, ananasmehu, muna sekä sokerit ja lisää joukkoon ananakset. Kaada
täyte pohjan päälle ja paista n. 200 asteisessa uunissa 30 minuuttia.
Kommentit