Tuon maljakkokakun kommentteihin muistaakseni Tikkunekku jätti oman ideansa saviruukusta, josta valuu kultarahoja... No minulle tuli mieleen tällainen ehkä vaikka merirosvosynttäreille sopiva kakkuidea. Tuohon säkkiinhän voisi kirjoittaa vaikka vielä sankarin nimen.

1229394.jpg

Tämä on tehty yhdestä pellin kokoisesta kakkupohjasta. Täytteenä kermaa, vanilja- sekä kuningatartuorejuustoa sekä valkosuklaata ja mansikkamarmeladia. Täytteeseen en ollut tyytyväinen, hyvista aineksista huolimatta, joten tämä kakku ei matkannut edes mieheni työpaikalle:o)


1229392.jpg



Sivelin kakun tuolla samalla täytteellä ja kuorrutin suklaamarsipaanilla eli marsipaani on värjätty kaakaojauholla, joka on sekoitettu pieneen tilkkaan kiehuvaa vettä. Itse asiassa käytin kakussa kaulintamassaa, joka on jo valmiiksi löysempää. Eilen tein kakun valmiiksi ja tänään vasta napsin kuvat, joten olihan tuo päällinen hieman "löystynyt" ja kupruillut yön aikana. Muuten kuitenkin oli pitänyt kuosinsa. Olin jopa eilen erittäin tyytyväinen tuohon marsipaanin laittoon, koska kakkuun ei tullut yhden yhtä ryppyä (laittovaiheessa)!!!!

Rahat tein vaaleasta marsipaanista tyllan pyöreällä puolella ja maalasin spray-värillä.


Tänään muuten taisi tulla minulle se kauan odotettu paketti, kun postilaatikossa oli lappu postiin saapunesta paketista:o) Voikohan olla totta, koska tilasin Englantilaisesta nettikaupasta kakkutarvikkeita marraskuussa:o) Kertoilen kuulumisia, kunhan paketin noudan.