Tähän kakkuun harjoittelin tuota sokericremen käyttöä. Kakku on kuorrutettu ohuelti sokericremellä ja koristeet on myös sokericremeä. kakku on kostutettu appelsiinimehulla ja täytteenä on kermvaahtoa, vanilja tuorejuustoa sekä appelsiinimarmeladia.
Suuri kompastuskivi on ollut minulle tuo ruusun pursottaminen ja sen tosiaan halusin oppia. Nämä kukat muistuttavat jo ehkä hieman ruusua. Harjoittelua on vielä jatkettava, mutta tyytyväinen olen jo näihinkin:o)
Tässä kakku vielä ennen noita tekstejä. Tuota pursotuskirjoitustakin pitäisi vaan harjoitella ja harjoitella...
Tässä lisäyksenä tuo sokericremen ohje:
Sokericréme-ohje Bake and party:n sivuilta:
250g margariinia
1pkt (500g) tomusokeria
2 rkl maitoa
1rkl vaniljasokeria
väriainetta
Vaahdota voi vaaleaksi. Lisää puolet siivilöidystä tomusokerista ja vatkaa voimakkaasti. Lisää maito, vaniljasokeri ja loput siivilöidystä tomusokerista . Sekoita tasaiseksi. Värjää halutulla väriaineella.
Jos et käytä kaikkea crèmeä heti, säilytä se jääkaapissa ilmatiiviissä rasiassa tai kulhossa kostean pyyhkeen alla.
Bake and partyltä löydät myös ohjeita sokericremen käyttöön muutenkin.
Kommentit