Meidän Prisessa täyttää huomenna 2-vuotta!!

Juhannuksen vuoksi vietimme juhlia sukulaisten kanssa jo tänään. Pidimme viime vuotiseen tapaan grilllijuhlat ja onneksi meidän tilaamamme auringonpaistekin toteutui aamun sateiden jälkeen:o) 

Tarjolla oli grillivartaita kasvis- ja broileriversioina, pastasalaattia sekä vesimelonilla ja Luostari-juustolla höystettyä salaattia. Ikävä kyllä kamerassamme ei ollut yhtään kuvaa näistä, mutta laitan tuonne loppuun reseptit itselleni talteen...

Tässä nämä makeat tarjoilut (joista sentään kuvan olin ottanut) eli...


Muumi-kakku
1648976.jpg

Lahjatoiveita lapsukaiseltamme kysellessä nousi esiin vain yksi ja se oli "kakku, Muumi-kakku", joten äiti sitten muumi-kakku teki:o)

Täytteeksi laitoin 1l vispikermaa vaahdotettuna, n. 2,5dl sitruunakreemiä, 1l tuoreita kotimaisia mansikoita pilkottuna, mansikkahilloa siveltynä kakkupohjaan. Kostutus laihalla omenamehulla. Päällä värjättyä vispikermaa sekä digestive-keksejä murskattuna. Muumit tehty marsipaanista.


Caiprinha-kakku

1648991.jpg

Tämän kakun ohjeen löydät täältä. Kakku on mielestäni niin ihanan raikasta, joten sitä oli taas pakko tehdä. Kyllä kakku tekikin kauppansa, vaikka iso olikin:o) Päällä tuoreita mansikoita! Kakku on tehty kaksinkertaisella ohjeella.


Pastasalaatti
(n. 20-25 hlö)

n. 500g tricolori simpukkapastaa
2-3 prk Pirkka marinoitua sallaattijuustoa (lasipurkki)
2 paprikaa
2 pkt kirsikkatomaatteja
2 isoa jäävuorisalaattia

Keitä pasta ohjeen mukaan. Anna jäähtyä ja kaada yhden sallaattijuustopurkin marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua yön yli (tai vähintään 4 tuntia). Revi tarjoilupäivänä salaatti pieneksi ja lisää joukkoon pasta, salaattijuusto ja pieneksi pilkottu paprika sekä puolitetut kirsikkatomaatit.


Vesimeloni-juustosalaatti
(n.30 hlöä)

4-5 jäävuorisalaattia
10 tomaattia
1 pieni vesimeloni
2 pkt Luostari-juustoa
2 kurkkua

Pilko ainekset ja sekoita keskenään.

Vartaissa meillä oli :

broileri
kesäkurpitsa
kirsikkatomaatti
ananas
mango
paprika
herkkusieni

Grillauskastikkeina:

Saarioisten perus grillauskastike
Santa Marian Glaze Sweet pineaple

Suuri kiitos vieraille upeasta juhlapäivästä ja aivan mahtavista paketeista!
Synttärisankari nukahti nopeasti ihanien ja riehakkaiden juhlien jälkeen:o)