Kakku on tehty neljästä pellin kokoisesta (kääretorttu)pohjasta. Täytekerroksia oli kolme. Täytteenä suklaamousse ja aprikoosimarmeladi sekä kostutus laimennetulla omenamehulla. Päällä vispikermaa ihan tavallisena sekä kaakaojauholla maustettuna. Milla Magia on maalattu elintarvikeväreillä marsipaanille.
Täyte:
2 litraa vispikermaa
2 levyä Fazer maitosuklaata
2 levyä Fazer tummaasuklaata
5 dl maitorahkaa
5 prk aprikoosimarmeladia
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata suklaa ja vatkaa se maitorahkan kanssa sekaisin tasaiseksi massaksi. Sekoita lopuksi suklaa-maitorahka massaan kermavaahto. Kostuta kakkupohja ja levitä aprikoosimarmeladi sekä 1/3 osa suklaatäytteestä pohjan päälle. Tee kaikki kolme täytekerrosta samalla tavalla. Tämä täytemäärä siis isoon kakkuun!!
Tässä alla vielä kuva laktoosittomasta kakusta...
Kakussa täytteenä mansikkamousse eli laktoositonta kermaa, mansikoita, liivatetta, tomusokeria sekä vaniljasokeria.
Ja vielä kuva koko jälkiruokapöydästä...
Onnea vielä Millalle ja Kiitokset ihanista juhlista!!!
Kommentit