Löysin kaupan Amerikka hyllystä Betty Crocker-tuotteita.

Ennen en ole näihin törmännyt. Viime syksynä Amerikan reissullamme saimme maistaa ihanaa valmisaineksista tehtyä kakku, joten piti kokeilla olisiko näillä aineilla päässyt samaan lopputulokseen...


 

Kakkupohja maistui juuri siltä miltä ulkomailla maistetut kakut ovat aina maistuneet. Hieman ehkä sacher-kakku tuli mieleeni. Tuo täyte/kuorrutus oli kyllä minun makuuni jopa hyvää. Lapset pitivät kakusta todella paljon, joka on harvinaista. Kakku oli kosteaa, niin kuin paketissa luvataankin.

Kakkupohja-aineksiin piti lisätä vesi, öljyä (itse käytin sulatettua margariinia) sekä kananmunia. Nämä paketin ainesten kanssa vatkattiin hetken aikaa ja sitten vuokaan paistumaan. Täyte oli purkissa täysin valmista ja sitä vain hieman sekoitettiin kulhossa. Jos tuota whipped frostingia olisi halunnut riittävästi sekä väliin että päälle olisi tarvinnut ainakin yhden purkin lisää... Itse jouduin lisäämään kakun reunoille hieman kermavaahtoa, johon lisäsin sokeria ja kaakaojauhoa.

Äitini kävi juuri maistiaisella ja hänkin totesi heti, että maistuu ihan sacher-kakulle ilman aprikoosimarmeladia.