1243694839_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Ohje:


2 pkt Isoa Ruis-paahtoleipää

Kostutukseen laimeaa kasvislientä


Täyte 1.


n. 300g kylmäsavulohta

100g katkarapuja

2 prk kylmäsavulohi tuorejuustoa

1 prk kermaviiliä

2 prk (á 150g) creme fraishea

tilliä

valkopippuria


Täyte 2.

4 kananmunaa

1 prk (á 150g) creme fraishea

1 prk raejuustoa

1/2 prk kermaviiliä

90g margariinia

valkopippuria

suolaa


Kuorrutus:

1 1/2 pkt (á200g) maustamatonta tuorejuustoa

1rkl pippurituotejuustoa

2 dl kermaa


koristeena:

tilliä, persiljaa, kylmäsavulohta,

sitruunaa, kurkkua, sitruunamelissaa...


Pieni täytteiden ainekset (voit tehdä täytteet myös monitoimikoneessa). Laita ne kulhoihin. Lisää joukkoon maitotuotteet ja mausteet. 

Leikkaa leivistä reunat pois ohuelti. Laita reunavuoka lautasen päälle ja vuoraa pohja leipäsiivuilla. Kostuta pullasudilla leivät ja levitä puolet täytteestä 1. leipien päälle. Laita uusi leipäkerros, kostuta ja levitä kananmunatäyte 2. leipien päälle. Laita kolmas leipäkerros, kostuta ja levitä täyte1. loput täytteet leipien päälle. Laita vielä pällikerros leipiä, kostuta. Laita leivinpaperi ja folio kakun päälle. Laita painoksi esim. ruokalautanen.Laita kakku kylmään odottamaan seuraavaa päivää.

Vaahdota kerma ja sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään ja levitä se kakun päälle ohuelti. Koristele kakku.

 

1243695423_img-d41d8cd98f00b204e9800998e