Täysin valmiista masukakusta ei minulla ole ikävä kyllä kuvaa. Olen saanut kyselyita koskien näiden muotokakkujen kasaamista ja vaihekuvia niistä. Tissikakusta on joitakin vaihekuvia täällä ennimmäisen tekemäni kakun yhteydessä. Samalla mallilla on helppo tehdä kaikki puolipyöreät kakut ilman erillistä vuokaa.a




Vaihekuvat

    

Paista kaksi pellillistä kääretorttupohjia. Itse teen sen ihan samalla ohjeella, kuin tuon perussokerikakkutaikinankin. Ota valmiiksi iso pyöreäpohjainen kulho ja kaksi pienempää, mutta samankokoista jälkiruokakulhoa. Vuoraa ne kelmulla. Ota kakkupohjista kulhoihin sopivia ympyränmallisia pohjia. Laita ison kulhon pohjalle yksi kakkupohja, kostuta ja laita täyte. Laita seuraava pohjalevy, kostutus ja täyte. Laita viimeiseksi kolmas kakkupohja ja kostuta se. Peitä kakku ja anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Tee vielä kaksi kakkua samaan tapaan pienempiin kulhoihin.

Kumoa kakut alustalle ja kuorruta sokericremellä. Kuvassa 1 pieni kakku on vielä päällystämättä.


Sokericremellä päällystämisen jälkeen kauli ihonvärinen marsipaani ja leikkaa siitä sopiva pala rintoihin. Nosta pala rintojen keskelle aluelle joka jää näkyviin "vaatteiden" alta. Painele pala tasaisesti kiinni kakkuun ja leikkaa ylimääräiset marsipaanit pois. Kauli seuraavaksi vaaleanpunaisesta marsipaanista iso levy. Leikkaa ensin rintoihin sopivat palat ja nosta ne kakun päälle. Leikkaa taas ylimääräiset marsipaanit pois. Nosta iso levy mahan päälle. Painele tasaiseksi muualta paitsi alaosasta, josta marsipaani saa jäädä "löysäksi". Leikkaa haluamallasi tavalla ylimääräiset marsipaanit pois, hieman paidan mallista riippuen. Kauli valkoinen marsipaani ja ota siitä sopivat koristeet paidan reunoihin sekä nyöri rintojen alle peittämään marsipaanin liitoskohdat. Voit laittaa vielä rusetin tuohon nyörin päälle koristeeksi.


Halutessasi koristele vielä paita marsipaanikoristeilla esim. sydämillä, palloilla, kukilla tms.