Tein tänään nopeasti kääretortun, jonka koristelua muffinssikirjan "Hello, Cupcake!" innoitti




Paistoin 5 munan sokerikakkuohjeella kääretorttupohjan uunipellillä. Kostutin omenamehulla. Täytteeksi laitoin n. 2 dl vispikermaa, 100g maustamatonta tuorejuustoa, 1/2dl fariinisokeria, 1 dl kinuskikastiketta (kaupan), vadelmia ja mustikoita. Päällä kermavaahtoa, maustamatontatuorejuustoa ja sulatettua valkosuklaata. Koristeet valkosuklaata ja marsipaania.



Lehdet on tehty valkosuklaasta sitruunamelissan lehdillä.

Sulata valkosuklaa. Sivele sitruunamelissan lehdet pensselin kanssa valkosuklaalla. Nosta kylmään jähmettymään. Parhaimman lopputuloksen saat temperoidulla suklaalla tai sitten kuorrutesuklaata käyttämällä.