Sain tuttavalta pyynnön pääsiäiskakusta. Toiveita ei ollut muuta kuin, että tee sellainen minkä itsellesi tekisit... No, banoffee-täyte oli tulossa meidänkin juhlapöytään, joten sitä sitten tuttavillekin



Kakusta toivottiin isoa... Ja paistoin kakkua varten 7 munan sokerikakkupohjan. Täytteeksi keitin kondensoidusta maidosta toffeen, muussasin banaania ja vatkasin kermavaahtoa. Päälle keitin kinuskin tämän ohjeen mukaan. Muuten kakku on koristeltu kermavaahtopursotuksin. Pääsiäiskoristeeksi tein munan kuoreen hieman sokericreme nurmea ja muutaman suklaamunan. Tuon munan kuoren vielä tyhjillään varmuudeksi keitin, jotta saisin kaikki mahdolliset pöpöt pois. 




Niin ja tämä kakku oli toinen versio, koska ensimmäisestä tuttavaperheelle tarkoitetusta kakusta tuli niin ruma, etten sitä voinut eteen päin laittaa. Se jäi meille... No, otin siitä kuitenkin kuvan, koska olen pitänyt sellaista linjaa, että kaikki epäonnistuneetkin tulevat blogiini esille... Kaikella on tarkoituksensa, koska saimme illalla vieraitakin kakulla herkuttelemaan...



Ihan se epäonnistunein kohta ei tule tuossa kuvassa edes esille eli kinuskia oli mitä ilmeisemmin liian vähän ja se tuli jotenkin kovaksi tuohon kakun päälle. Liian vähäinen kinuskin määrä sai kinuskin vielä hieman halkeilemaan. Hyvältä kakku kuitenkin maistui, vaikka ei silmää täysin miellyttänytkään... Nam!

 

Hyvää Pääsiäistä kaikille Blogini lukijoille!