Blogini on ollut tässä parin viikon ajan hiljainen, koska käväisimme perheen kanssa viikon lomalla lämmössä. Tätä ennen tuli kakkujakin leivottua, mutta lähtöhässäkässä ei ollut aikaa päivittää kakkuja tänne blogiini. Vietimme lähtöä edeltävänä iltana vielä anopin syntymäpäiviä, jonne tämän kakun leivoin. Nuo helmililjat olin jo etukäteen tehnyt sopivaa kakkua odottamaan, joten koristelujen kanssa pääsin hieman helpommalla tällä kertaa. Kyllä taas mentiin vauhdilla ihan viime minuuteille, mutta oli sitäkin ihanampaa hengähtää lentokoneessa loman alkaessa.

Arkeen paluu oli kyllä reipas, koska kun saavuimme puolilta öin perjantaina kotiin, otin heti pakastimesta ennen matkaa tekemäni hyydykekakun sulamaan serkkuni lauantaisia valmistujaisia varten. Ikävä kyllä tuosta Caipirinha-kakusta ei ole edes kuvaa näytillä, koska koristelin sen kotosalla ja kuljetin vielä vuoassa kakun juhlapaikalle.




Paistoin tätä kakkua varten 6 munan sokerikakkupohjan. Täytteeksi laitoin mansikkatuorejuustotäytteen laktoosittomana, kostutus appelsiinimehua. Päällinen marsipaania, kuten myös koristeet. Varsinaiset "röyhelöpursotukset" laktoositonta vispikermaa.

 

(kuvatkin ovat taas mitä sattuu, kun kiireessä niitä napsin perheen istuessa jo autossa minua odottamassa)