Tuttava perheessä vietettiin eilen nuorimman pojan 1v. syntymäpäiviä ja samalla juhlistettiin myös isompien veljesten jokin aika sitten olleita synttäreitä. Toiveena oli alunperin Jokeri-aiheinen kakku, kun isoveljet pelaavat jääkiekkoa. Nyt kuitenkin MM-voiton ja pienten suunnitelmamuutosten myötä aihe hieman vaihtui. Oli kyllä vaikea yhdistää 1v. kakku sekä jääkiekko, MM-voitto yms. ja vielä suhteellisen pienen kakun päälle. No, päätin sitten tehdä kaikille perheen pojille yhteisen kultamitalin kakun päälle. Eihän sitä tiedä, jos vaikka tulevaisuudessa perheen pojat tuollaisen mitalin kotiin toisivat :o)




Paistoin kakkua varten 6 munan sokerikakkupohjan neliskanttisessa vuoassa. Täytteeksi laitoin mansikkamoussea, kostutus appelsiinimehulla. Päällä marsipaania ja koristeet myös marsipaania. Pursotukset vispikermaa.



 

Sai 1v. sankari sentäs oman nimensä ja ikänsä laattaan. Muistaapahan sitten isompanakin kuvista katsellessaan, että täytti yksi vuotta samalla viikolla, kun Leijonat voittivat kultaa kisoissa.