Sain yo-juhlia varten pyynnön kinuskikakusta. Koska edellisen kanssa jouduin vuodattamaan tuskanhikeä, päätin tehdä kotiin pienen koekakun. Tämän kanssa sitten naapurissa kävimme kahvittelemassa.

 


 

Paistoin kakkua varten 3 munan sokerikakkupohjan. Tein täytteeksi täältä löytyvän täytteen sekä kinuskin samalla reseptillä, mutta lisäsin kinuskin sekaan heti keittämisen alussa 1 rkl glukoosia. Keitin kinuskin aika kovalla teholla 110 asteiseksi. Tämän jälkeen lisäsin ohjeen voin ja vaniljasokerin. Jäähdytin ihan hetken sekoitellen voin kinuskin joukkoon hyvin. Tämän jälkeen kaadoin kinuskia ohuet kerrokset täytteen alle sekä lopuksi kakun päälle loput. Voit halutessasi käyttää kakun päällä kakkua pienempää reunusta, jonka sisään kinuskin kaadat. Tällöin ei ole vaaraa, että kinuski lähtisi kuumana valumaan pitkin kakun reunoja. Kostutus Pommacilla. Pursotusten päälle laitoin muutamia sokerimassakukkia koristeeksi.