Oma tyttäremme täytti viime viikolla 5-vuotta. Monia kakkutoiveita oli, mutta nyt tällä kertaa oli yksi valittavana, koska kaverisynttäreillä meillä oli jäätelötarjoilu eikä täytekakkua. Tytär päätyi toiveissaan lopulta (synttäreitä edeltävänä iltana) petshop liskoon. Täytetoiveet olivat suklaa ja mansikka, joten niitä moplempia laitettiin kakun väliin.




Paistoin kakkua varten 8 munan sokerikakkupohjan. Täytteeksi tein kermavaahdosta, maitorahkasta sekä laktoosittomasta "suklaasta" suklaatäytteen sekä pienen määrän mansikkamoussea toiseen kerrokseen. Päällä vispikermasta pursotukset sekä kaikki muu sokerimassaa. Käytin tällä kertaa Städterin sokerimassaa, joka tuntui miellyttävältä käsitellä. Ei kuivunut kaulittaessa niin kuin aikaisemmin käyttämäni sokerimassa.



 

Kakkuun aseteltiin vielä kynttilätkin puhallettavaksi, vaikka neiti ei sitten lopulta millään suostunut sukulaisten edessä kynttilöitä puhaltamaan - tuli ramppikuume :o)




Muista tarjoiluista ja lastenjuhlista tulee päivitystä tänne blogiini vielä ennen varsinaisen loman alkua. Kesällä voi olla hieman päivitystaukoakin blogissani, mutta eikähän taas syksyllä palata sitten ruotuun :o) Leivottua tulee aivan varmasti!