Minusta riippumattomista teknisistä syistä tämä blogi oli hetken aikaa viikonloppuna sekä tänä aamuna pois käytöstä. Onneksi ongelma on nyt korjattu ja blogi saa jatkaa eteenpäin entisellä vauhdilla.

Kiitos teille kaikille kävijöille. Sain jo tuon pienen hetken aikana kävijöiltä kyselyjä ja ihmettelyjä, miksi blogi on suljettu! Ei huolta - Pullahiiri jatkaa leipomista ja leipookin oikein urakalla :o) Minulla on tässä ympärillä vielä niin mahtava makuraati, jonka sanaan luotan. Poikamme koulukaverit ovat nimittäin aika ahkerasti meillä kyläilemässä. Uusia kavereita löytyy aina lisää. Olisikohan huhu levinnyt, että meillä pääsee aika usein makuraatiin mukaan :o)

Ja sitten vielää hieman viikonloppukuulumisia... Viime viikonloppuna poikamme koulun vanhempainyhdistys järjesti 40-vuotisjuhlat, joihin panostimme oikein tosissamme talkooporukalla! Mahtavat juhlat saimmekin eilen aikaiseksi ja lapsilla oli mukavaa. Sääkin suosi meitä. Saimme tarjota lapsille ja perheille (vauvasta vaariin ja mummoon) paljon erilaisia kokemuksia. Oli temppurataa, pomppulinnaa, ilmapalloja ja taikurikin pistäytyi paikalla! Lisäksi koulun nykyiset ja entiset oppilaat esiintyivät mahtavasti tilaisuudessa!

Sokerinen hattara kuuluu huvipuistoihin ja juhliin, joten meilläkin oli syntymäpäivillä hattaraa tarjolla, kakkukahvien lisäksi! Kyllä hattarakojun eteen jonoa kertyikin ja hattaraa meni.

Tässä muutama kuva tuosta ilmavasta sokeriherkusta ja sen tekemisestä!
Kuin pilven hattara :o)