Pullahiiren  leivontanurkka-blogiin tuli julkaistua ensimmäinen kirjoitus 26.10.2006 eli tasan viisi vuotta sitten. Varmaan joka vuosi näihin aikoihin olen ihmetellyt mihin tämä blogi on minua vienyt - positiivisessa mielessä.

Tämä syksy on ollut erityisen kiireinen! Olen ottanut vastaan uusia haasteita ja lisäksi muun arjen touhun rinnalla olen vetänyt kakkukursseja. Silti olen kaiken tämän ohella pyrkinyt pitämään myös blogin aktiivisena, koska se nyt on kuitenkin se kaiken alku ja juuri - oma rentouttava paikka minun arjessani! Läheskään kaikkia herkkuja ei meillä kotona syödä, vaan ne matkaavat ystäville tai mieheni työkavereille. Välillä piristän leipomuksilla toisten kotiäitien arkea viemällä leivonnaisia perhekerhoon, jossa käymme lasten kanssa.

Näistä vuosista suuri kiitos kuuluu ymmärtäväiselle ja kannustavalle perheelleni. Olen vallannut talostamme yhden huoneen kokonaan tämän harrastukseni käyttöön sekä tietysti lähestulkoon koko keittiön. Kohta pitää hankkia suurempi talo, jos tämä valtaustahti jatkuu... :o)  Ja voin sanoa, että nautin tästä harrastuksesta mielin määrin!

 
 Suuri kiitos myös teille kaikille blogini kävijöille! Teitä kiittääkseni olen kerännyt leivonta-aiheisen arvontapaketin, joten jättäkäähän kommenttilaatikkoon omat ajatuksenne blogistani. Kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvon tuon paketin! Arvontaan kerkeää osallistua lokakuun loppuun asti jättämällä kommentin sekä sähköpostiosoitteen (ei näy kuin minulle) tämän kirjoituksen kommenttiosioon.

1.11.2011 arvon palkinnon saajan!

 

Muistakaahan, että Pullahiiren leivontanurkan löydätte nykyään myös facebookista!

Laitetaan sinnekin näin juhlapäivän kunniaksi oma arvonta pystyyn :o)

Kaikille Pullahiiren leivontanurkan facebooksivuille arvontakohtaan kommentin jättäneiden kesken arvon myös leivonta-aiheisen paketin!

(jotta voit tykätä ja kommentoida, tulee sinun ensin kirjautua sisäänfacebookiin)