Blogimaailmaassa olon aikana on aina ajoittain tupshdellut erilaisia tunnustuksia kiertoon eri blogeihin. Minullekin niitä on suotu muutamia tässä vuosien aikana. Viimeisen kuukauden aikana on taas tullut pieni rypäs noita ja nyt ajattelin kaikki postata tähän yhteen ja samaan postaukseen. Jos jonkun tästä unohdin, niin laittakaahan vaikka tähän kommenttia, niin lisätään tunnustus/haaste tähän päivitykseen :o)
Tässä nyt jo pitkään roikkunut tunnustus, jonka sain Villahiiren käsityöblogista. Kiitokset!

 

------------------------------------------------------------------------------
Tässä saamani tunnustus Nellyn ispiraatiot blogista. Tunnustuksen saatua tulee kertoa 8 asiaa itsestä!


1. Rakastan leipomista. Leivonta on minulle sekä stressin poistoa että erittäin stressaavaa :o) Aika jännä yhdistelmä, mutta riippuen siitä leivonko toisille vai itselleni.

2. Minulla on monia lempileivonnaisia, mutta ylitse muiden ovat ainakin banoffee, kinuskikakku, ranskankermatäytteinen marjapiirakka, cookies-keksit, pähkinäbebe...

3. Rakastan kehitellä erilaisia reseptejä.

4. Pidän ihmisten yllättämisestä ja olenkin aika usein kaikessa minulle ehdotetussa mukana!

5. Olen ollut kohta 9 vuotta kotiäitinä. Se on ollut varmasti elämäni antoisinta aikaa. Toivottavasti saan nauttia kotiäitiydestä vielä jatkossakin!

6. Olen innokas matkustaja ja koska aina ei reissuun pääse, niin teen sitten näitä Amerikan makumatkoja omassa kodissa. Reseptit päätyvät lopulta tänne blogiinikin.

7. Suurena tavoitteenani on pystyä juoksemaan puolimaratoni ensi syksynä - ei mitenkään leivontaan liittyvää, mutta pyörii mielessä ja on osa arkea (Tuntuu ihan kamalalta kirjoittaa tuo asia näin julkiseksi, kun vielä en tuohon pystyisi).

8. Blogin pitäminen on minulle ihan oma maailmansa, johon saan uppoutua. Välillä tuntuu, että blogi on noussut niin suureksi osaksi elämää, että monesti leivonta-asiat pyörivät päässä niin jumppatunneilla kuin kauppareissuilla! Herkullisia ajatuksia :o)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Suklaahaasteen sain Muffinssimörön blogista.

Suklaahaaste sopii minulle niin hyvin...

Haasteessa tulee vastata kuuteen kysymykseen:

Suklainen haaste leivontablogeille!1. Kiitä haasteen antajaa blogissasi.
2. Haastettavan tehtävä on kopioida kysymykset blogiinsa ja vastata niihin rehellisesti!
3. Kun olet suorittanut haasteen, haasta seuraava(t) blogit tekemään saman.

1. Mikä on lempisuklaasi? Perustele.

Minulla ei ole vain yhtä lempisuklaata. Mielestäni kotimaiset suklaat ovat minun makuuni herkullisia. Suklaa yhdistettynä minttuun, kinuskiin, pähkinään tai appelsiiniin toimii aina :o)

2. Mikä on inhokkisuklaasi? Perustele.

Onkohan sellaista olemassakaan... Kitkerän makuiset suklaat - niistä en pidä!

3. Mitä suklaata himoitset eniten? Perustele.

Kaikki 1. kohdassa mainitut yhdistelmät uppoaa. Varsinaista suklaanhimoa minulla ei ole, mutt asuklaaleivonnaisten himoa välillä...

4. Arvostele lyhyesti Pandan/Fazerin tms suklaalevy.

Jos nyt yksi pitää valita, niin valitsen Fazerin pähkinäsuklaan (ruskea-koodiväriltään). Tuon valitsisin suklaahyllystä tai sitten Geishan... Herkullinen makeus yhdistettynä herkulliseen pähkinämurskaan. Kilpailee hyvin geishan kanssa :o) Arvosana aikalailla 9+ :o)


5. Mitä suklaata haluaisit maistaa?

Omatekemää suklaata. Se on vielä ajatuksen asteella, mutta jonain päivänä yritän itse!

6. Mitä suklaata suosittelet lukijoille?

En ole näissä merkkiuskollinen ja makuasioista ei voi lähteä kiistelemään. Tuossa edellä onkin jo mainittuna monta eri suklaavaihtoehtoa, jotka minuun uppoaa. Kannattaa kuitenkin maistella ja löytä omaan makuun sopiva suklaa.

7. Haasta seuraava(t) !

Jätän haasteen laittamatta eteenpäin!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tosiaan olen sen verran tylsä näissä haatea/tunnustusasioissa, että en pistä näitä eteenpäin. Aikoinaan (vuosia sitten) asiasta käytiin keskustelua ja suuressa määrässä blogeja oli sellainen ajatus, etteivät halua tunnustuksia laittaa jakoon! Minusta nämä ovat ihan mukavia, mutta en halua rasittaa muita näillä! Jos joku blogin pitäjä haluaa ottaa mukaansa näistä jonkin tunnustuksen/haasteen, niin ihan mielellään saa ottaa!


Kiitokset kaikille tunnustuksen antajille! Lämmittää ajatus, että näillä sanoin olette blogiani muistaneet!


Pullahiiri