Teimme muutama ilta sitten lasten kanssa suklaapaloja. Näille ei nyt sen ihmeempää nimeä keksitty :o) Ehkä nämä voisivat kulkea myös brownies nimikkeellä. Herkullisia olivat ja tekivät hyvin kauppansa. Suklaata olisi ehkä voinut olla enemmänkin - näin suklaafanin mielestä...

 



Suklaapalat


3,5 dl vehnäjauhoja

1 dl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

3 dl sokeria

3 kananmunaa

350 g voita

200 g suklaata

(tomusokeria)

 

Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään kulhossa. Vatkaa toisessa kulhossa sokeri ja kanamunat keskenään hyvin. Lisää vuorotellen joukkoon pehmeä (ei sula) voi ja kuivat aineet. Rouhi suklaa ja lisää se joukkoon. Sekoita massa tasaiseksi ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (noin 20cmx25cm). Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia. Nosta jäähtymään ritilälle. Paloittele sopiviksi paloiksi. Tomusokeroi halutessasi suklaapalojen pinta.