Itsetehtyjä ja herkullisia lahjoja on kyselty minulta paljon ja tässä taas yksi. Pakkaa kauniiseen pakettiin itsetehty kaakaomix. Kaakoa on ainoita kuumia juomia, josta minä pidän. En ole oppinut teetä enkä kahvia juomaan...

Jos et halua lahjaksi tätä antaa, niin tämä kaakaomix on helppo ottaa pussina vaikka metsäretkelle mukaan ja lisäillä vaan kuuma vesi sekaan. Kuuman maidon kantamista termospullossahan ei yleensä suositella.Pullahiiren vaniljakaakao


100 g maitosuklaata

1 dl kaakaojauhoa

3 dl maitojauhetta

1 rkl vaniljasokeria

1 1/2 dl tomusokeria


Laita maitosuklaan palat monitoimikoneeseen ja murskaa leikkuuterällä. Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita hyvin kaikki sekaisin. Pakkaa noin 2 1/2 -3 dl läpinäkyviin 5 dl (elintarvike)pusseihin ja tee nätti etiketti pusseihin. Voit myös pakata kaakaon kauniisiin purkkeihin etiketin kanssa. Etikettiin kannattaa kirjata myös ainesluettelo taustapuolelle. Mixin säilyvyys on noin 3 kuukautta.

Sekoita noin 2-3 rkl kaakaomixiä 1 1/2 dl kiehuvaa vettä. Tarjoile halutessasi kermavaahdon tai vaahtokarkkien kanssa. 

8.12.2011 klo 0.12: 7. luukun arvonta on nyt suoritettu kaikkien osallistujien kesken. Arvonnan voittonumeron sain random.org-sivustolta ja numeroksi tuli 119. Onnittelut! Paketti lähtee postiin, kun saan yhteystietosi:

Charlotta kirjoitti 07.12.2011 - 21:59
Oikein ihanaa joulunodotusta teidän perheelle!

Ihanasti olitte kommentoineet blogia ja sen sisältöä. Mukava oli myös lukea kommenttejanne joulukalenterista. Kommenttinne antavat taas uutta pontta jatkaa eteenpäin! Kiitos jokaiselle kommentin jättäneille. Voin rehellisesti sanoa, että jokainen kommenttinne on ajatuksella luettu! Toivottavasti nautitte joulukalenterista jatkossakin!