Pitihän sitä suklaajäätelön kaveriksi kokeilla mansikkajäätelöäkin. Tästä tuli ehkä hieman rakeista, mutta kuitenkin ehkäpä parasta mansikkajäätelöä, mitä olen itse tehnyt. jäätelön voisi marmoroida vielä mansikkahillolla, jolloin ulknäöstä tulisi aika hauska.




Mansikkajäätelö

 

5 dl kermaa

1 prk kondensoitua maitoa (sellaisenaan, ei keitettynä)

250 g mansikkasosetta

3 rkl vaahterasiirappia (tai muuta makeutusta - voi jättää myös pois)


Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoittele konsdensoitu maito ja mansikkasose keskenään kulhossa. Lisää joukkoon halutessasi vaahterasiirappi. Nostele lopuksi kermavaahto joukkoon. Sekoita massa tasaiseksi ja kaada noin 1 1/2 litran kulhoon. Nosta pakkaseen ja anna olla siellä mielellään yön yli.