Leivontafoorumilla eli leivonnasta pitävien keskustelupalstalla maaliskuunhaasten äänestys loppui tänään. Aiheena oli leipomus joko Ranskasta, Italiasta tai Saksasta. Itse osallistuin tällä Saksalaisella juustokakulla. On mukavaa, kun joku "ulkopuolinen taho" antaa aiheen, jolla leipoa. Ihan samalla tavoin pidän blogin lukijoiden antamista resepti/aihe-ehdotuksista - haastaa itsensä tekemään jotain uutta :o)

 

 

Tässä saamani avostelut kakusta:

DEUTSCHE KÄSEKUCHEN ELI SAKSALAINEN JUUSTOKAKKU

 


- Ihana kakku, mä niin rakastan kanssa juustokakkuja!

- Kaunis rahkakakku, hyvin onnistunut, siitä piste. Kakku on ammattimaisesti kuvattu. Koristelun lähinnä New York –tyylisyys vie kakun kauas EU:sta ja verottaa pisteitä.

-kaunis ja herkullinen

-ihanan kesäinen. :)

-Ihanan raikkaan ja kevyen oloinen kakku, mansikat kruunaa kokonaisuuden

-Kivan näköinen, mutta kuulostaa liian rahkapitoiselta omaan makuun. Onkohan kovin "tönkköä" tuo täyte?

-Kivoja nämä paistettavat kakut, oikeat juustokakut (kun Suomessa ollaan niin usein sen liivatteen perässä). Hyvä kakku, jota voi varioida erilaisilla tuoreilla marjoilla.

-Mmm... varmasti maistuvaa.

-Ammattilaisen upea työ, jää siksi ilman pisteitäni.

-Kaunis kakku jonka kruunaa yksinkertainen koristelu.

-Mielettömän kaunis ja herkullinen kuva. Maistuvan näköinen.

-Pehmoiselta ja maukkaalta vaikuttava juustokakku, johon mansikat tuovat sopivasti raikkautta. Perinteinen ja tyylikäs juustokakku.

-Voi apua -nyt se dieetti viivästyi.. Taidokas ja herkullinen. Varsinkin tuosta kakkupalan kuvasta näkee kuinka täydellinen rakenne on!

-Kun päälle laitetaan omenalohkoja ja ripaus kanelia, ohje on sama kuin ihan suomalainen omena-rahkatorttu Nätti tämäkin on kyllä.

 

Kiitokset kaikille kommentin tai äänensä jättäneille! Nämä kaikki kommentit ovat tärkeitä, koska niiden avulla voi taas kehittyä eteenpäin sekä kehitellä ja jalostaa reseptiä. Tuo viimeinen kommentti omena-kanelitäytteestä kuulosti oikein herkulliselta ja tuo juuri esille tuon aikaisemmin kommenteissa mainitun varioinnin!

Ja vielä dieettiläisille, että tässä ei niin kovasti rasvaakaan ole, joten pienen palan voi hyvällä omallatunnolla syödä :o) 

 

Sainkin tämän reseptin jälkeen äidiltäni saksaksi käsin kirjoitetun reseptin erilaisesta saksalaisesta kakusta, jota tulen ehdottomasti tulevaisuudessa kokeilemaan!