Tässä hieman poikkeavanlainen tarjottava esimerkiksi nuoren valmistujaisiin tai muuten vaan kesän juhliin. Pienen salaatin voi mukavasti kasata pieniin taco tubseihin. Tämä voi olla tukemassa kahvipöydän tarjoiluja, jos ei kuitenkaan ihan haarukkasyötävää salaattia haluta juhöapöydässä tarjoilla. Näihin tacopaloihin käytin pohjalle tekemääni Paholaisen hilloa, joka antaa salaatille mukavaa mausteisuutta ja makeutta. Nuo mini taco tubsit ovat noin 10 cm x 4 cm leveitä tacoalustoja.



Mini Tacopalat

 

2 pkt (28 kpl) Mini taco tubs

Täyte

Paholaisen hilloa (tai vaihtoehtoisesti valmista tacokastiketta)

1 jääsalaatti

1 kurkku

1 rasia mini-/pisaratomaatteja

1 suippopaprika

1 dl ranskankermaa

ruohosipulia


Valmista paholaisen hillo jo aikaisemmin valmiiksi, jotta se on kerennyt kiinteytyä ja jäähtyä jaakaappikylmäksi.

Pese vihannekset hyvin. Revi salaatti pieneksi ja pilko muut pieneksi. Levitä tacon pohjalle paholaisen hilloa tai valmista tacokastiketta ja sen päälle pieni määrä sallaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa. Laita rankankerma pursotinpussiin ja pursota hieman sitä täytteen päälle. Ripottele vielä ruohosipulia koristeeksi.


Vinkki! Nämä voi myös tehdä hieman ruokaisampina lisää mällä salaatin sekaan esim marinoituja broilerinpaloja.

Vinkki! Nämä voi kasata myös pienempinä versioina vaikka Nacho-lastujen päälle.