Nyt on sitten aika alkaa näitä kesällä tehtyjä herkkuja päivittelemään tänne blogiin. Blogin ulkonäkö on vielä todella halju ja keskeneräinen, mutta näillä mennään... Vuodatuksella meni sähkökatkon vuoksi koneita rikki ja samalla huuhtoutui bittiavaruuteen meidän blogistien valokuvat. Vai kaikki ennen elokuuta 2009 laitetut kuvat ovat tallella. Lisää asiasta löytyy tästä aikaisemmasta päivityksestä. Kesän aikana olen kerennyt viettämään lyhyitä aikoja keittiössä hääräillen, kun loma on kulunut sekä Amerikan auringon alla että mökkimaisemissa. Kesästä yritän laittaa teille vielä parempaa ja kattavampaa postausta, kunhan vaan saan kuvat omalla koneellani järjestykseen ja hieman aikaa tämän nettikatkon aiheuttamien sotkujen keskellä.

Nyt tauon jälkeen ensimmäisenä päivityksenä näin helteisenä kesäiltana laitetaan kylmän ja kesäisen jäätelöherkun resepti. 

Kinuski-suklaajäätelö

5 dl vispikermaa
1 prk valmiiksi keitettyä kondensoitua kinuskia
1-1 1/2 dl suklaarouhetta

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoo lähes koko purkillinen valmiiksi keitettyä kondensoitua maitoa. Sekoita hyvin sekaisin. Nostele lopuksi suklaarouhe joukkoon (jätä hieman koristeeksi jäätelön päälle). Kaada massa reilun litran vetoiseen vuokaan. Voit käyttää jäljelle jääneen kondensoidun maidon jäätelön koristeluun tai lisätä kinuskia raitoina jo astiaan kaadettaessa jäätelön sekaan.