4 dl kermaa

200g maustamatonta tuorejuustoa

1/2 prk (410g/235g) puolitettuja persikoita

1/2 prk (312g/175g) mandariinilohkoja

1/3 prk (425g/250g) viipaloitua mangoa

1/2 dl ruokotomusokeria

1/2 dl tomusokeria

2 rkl vaniljasokeria

5 liivatelehteä

3 rkl appelsiinimehua

 

Laita liivatteet likoon kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista tuorejuusto vispaamalla ja lisää joukkoon sokerit. Hienonna sauvasekoittimella persikat, mangot ja mandariinit. Kiehauta appelsiinimehu ja lisää siihen liotetut liivatteet. Sekoita ja anna jäähtyä ihan hetki. Lisää liivateseos hienonnettujen hedelmien joukkoon ja lisää seos tuorejuuston sekaan. Sekoita hyvin ja lisää joukkoo kermavaahto. Sekoita tasaiseksi. Purkeista yli jääneet hedelmät voit käyttää täytekakun koristeluun. Täyte käy myös juustokakun hyydyketäytteeksi.