Löysin Ullan blogista tällaisen ihanan appelsiinivalkosuklaatortun ohjeen. No, sen pohjan käräytin uunissa:o(, joten piti vaihtaa tuollaiseen marie-keksipohjaan.

376841.jpg

Tässä siis ohje:

puoli pakettia Marie-keksejä
n.80g margariinia

Murskaakeksit ja kaada sekaan sulatettu margariini. Painele muruseos irtopohjavuokan pohjalle.

täyte:

1 prk flora vanillaa
1 pieni prk appelsiini jugurttia
100g valkosuklaata
4 liivatetta

Laita kattilan pohjalle tilkka flora vanillaa ja paloittele valkosuklaa joukkoon. Vatkaa loppu vanilla vaahdoksi. Kun suklaa on sulanut, sekoita joukkoon myös liotetut liivatteet. Kaada jugurtti vispatun vanillan sekaan ja kaada myös hetken jäähtynyt valkosuklaa-liivateseos sekaan. Kaada täyte keksimurun päälle ja anna tekeytyä jääkaapissa ainakin muutaman tunnin.