Tein taas tällaisen harjoituskakun... Tuo Martti-kakku kyllä onnistui paremmin kuin tämä. Kakku on tehty 18cm vuokaan, joten nuo pursotukset näyttävät valtavilta eikä tuota kuvaakaan nyt voi kovasti kehua:o)

391846.jpg

Onneksi tämä ei ollut mihinkään juhliin tarkoitettu. Taisipa tuon meidän pikkuisen sormikin napata noihin silmiin... Kakku oli yön yli jääkaapissa, jonka jälkeen kuvan nappasin. Huomasin, että tuo elintarvikevöri oli hieman sotkeutunut
tuohon pursotukseenkin.


Kakun täytteenä ja reunoilla:
2 pkt Flora vispiä
Täytteessä myös:
1/2 pkt appelsiinituorejuustoa
100g sulatettua valkosuklaata

Vatkasin nuo flora vispit ja otin siitä eroon pursotuksia varten sopivan määrän. Värjäsin pursotusvaahdon elintarvikeväreillä. Lopun vispin sekoitin tuorejuuston kanssa ja sekoitin niihin vielä sulatetun valkosuklaan. Kostutin kakun limulla. Päälle ripottelin vielä raastettua suklaata.

Pohjana siis tavallinen 18 cm vuokaan tehty kakkupohja.