Onneksi tämä ei ollut mihinkään juhliin tarkoitettu. Taisipa tuon meidän pikkuisen sormikin napata noihin silmiin... Kakku oli yön yli jääkaapissa, jonka jälkeen kuvan nappasin. Huomasin, että tuo elintarvikevöri oli hieman sotkeutunut
tuohon pursotukseenkin.
Kakun täytteenä ja reunoilla:
2 pkt Flora vispiä
Täytteessä myös:
1/2 pkt appelsiinituorejuustoa
100g sulatettua valkosuklaata
Vatkasin nuo flora vispit ja otin siitä eroon pursotuksia varten sopivan määrän. Värjäsin pursotusvaahdon elintarvikeväreillä. Lopun vispin sekoitin tuorejuuston kanssa ja sekoitin niihin vielä sulatetun valkosuklaan. Kostutin kakun limulla. Päälle ripottelin vielä raastettua suklaata.
Pohjana siis tavallinen 18 cm vuokaan tehty kakkupohja.
Kommentit