Löysin Marien blogista ohjeen näihin kinkku-fetahyrriin.

471997.jpg

Tässä vielä ohje:

4 dl vettä
1 1/2 tl suolaa
6 rkl öljyä
10 dl vehnäjauhoja
2 pss hiivaa

Täyte:
Tomattipyreetä
sipulia (kuulotettuna)
kinkkua
fetajuustomurua
emmentall-juustoa

Lämmitä vesi kulhossa 42 asteiseksi ja lisää siihen suola, öljy ja pienenn määrään jauhoja sekoitettu kuivahiiva. Sekoita hyvin ja lisää joukkoon vehnäjauhot. Alusta taikina tasaiseksi ja nostata lämpimässä ja vedottomassa paikassa noin kaksikertaiseksi. Kauli puolet taikinasta ohueksi ja levitä täyte taikinalevylle. Rullaa taikina ja leikkaa noin 1 1/2 cm palasiksi. Nostele pellille ja paista noin 200 astetta (kiertoilmauuni) 15 min.

Täytettähän voi varioida omien mieltymysten mukaan.