Viime yönä saavuimme ihanalta, aurinkoiselta ja lämpimältä matkalta tänne syksyiseen Suomeen. Olimme ensimmäistä kertaa Kreetalla käymässä ja tykkäsin kovasti.


938237.jpg
Kuvassa Balos bay - lagooni. Aivan ihana paikka, joskin hieman työläs päästä perille, jos autolla menee:o) Hengissä kuitenkin selvittiin!!


 Hieman tuli maisteltua paikallisia leivonnaisia, jotka muuten olivat todella maukkaita ja meheviä!

938243.jpg

Kuvassa vas. mocca-kinuskileivos, takana vaniljainenleivos ja oik. suklaamousseleivos.Suklaamousseleivos oli ihan kuin voitaikinasta tehty kuppi, joka oli täytetty suklaamoussella ja kieritetty suklaahipuissa. Kuitenkin meidän raadin suosikiksi päätyi tuo mocca-kinuskileivos!

938247.jpg
 

 Kolme ISOA leivosta konditoriossa maksoi 4.80 euroa.

938250.jpg

Tässä Panna cotta sekä creme brulè eri variatioina. Creme brulèssa toisessa oli makea punainen kastike päällä ja toisessa ehkä boysenmarjoista tehty hilloke.

938253.jpg

Panna cotta ja creme brulé maksoivat tuollaisissa keraamisissa kipoissa 1.70/1.80 euroa. Niin herkullisia että!!!

Tässä vielä muutama kuva meidän huvilasta!

938256.jpg

Olimme todella yllättyneitä saapuessamme keskellä yötä upeasti valaistun suuren suuren huvilan pihaan. Lomailimme ihanassa rauhassa sitrusviljelmien keskellä, mutta kuitenkin vain 300m päässä Plataniaksen pääkadusta!

938258.jpg

Suosittelen suuremmallekin porukalle. Neliöitä oli meidän arvion mukaan noin 350m2 ja huvilasta löytyi neljä makuuhuonetta kylpyhuoneineen sekä isossa alakerrassa olohuoneen ja ruokailutilan yhteydessä suuri uima-allas. Uima-allastila oli myös mahdollista avata terassiksi ulos. Aivan ihanaa!!