Pyynnöstä tein uudelleen tällaisen kakun. Olen kyllä sitä mieltä, että ensimmäinen kakku (silloin joskus keväällä) onnistui huomattavasti paremmin. Miten voi noinkin yksinkertainen logo olla minulle niin mahdottoman vaikeaa maalata...


1019055.jpg

Tämä kakku on 10 kananmunasta tehty sokerikakkupohja. Päällä marsipaanille elintarvikeväreillä maalattu logo ja reunoilla vispikermaa sekä suklaalastuja.

Täyte:

n.8 dl vispikermaa
1 prk Sunnuntai kuningatar "tuorejuustoa"
mustikoita paseerattuna
mansikoita soseena
5 liivatelehteä
tilkka vettä
(tomu)sokeria
vaniljasokeria

Laita liivatteet likoon kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Paseeraa mustikat ja soseuta mansikat. Kuumenna pieni tilkka vettä ja laita puristetut liivatteet siihen. Jäähdytä hetki ja lisää liivate ohuena nauhana mustikkaliemen joukkoon. Lisää mustikkaliemi ja mansikat kerma-tuorejuustoseokseen ja sekoita massa tasaiseksi. lisää tarvittaessa sokeria ja vaniljasokeria.

Tämä annos oli juuri sopivasti tuon kokoisen kakun kahteen täyteväliin.

1019078.jpg


Ja nyt peukut pystyyn illan ottelua varten

- Voitto kotiin!!!