Kinkkuvoileipäkakku (täysin laktoositon)
2 pkt Ruis toast-paahtoleipää
Täyte 1.(3 väliä)
250g palvikinkkua
maustekurkkua
1 1/3 prk creme fraishea
1 prk kermaviiliä
1 1/3prk maustamatonta tuorejuustoa
ruohosipulia
mustapippuria
Täyte 2, (1.väli)
kurkkua
paprikaa
2/3 prk creme fraishea
2/3 prk maustamatonta tuorejuustoa
ruohosipulia
suolaa
mustapippuria
kostutukseen kasvislientä
Pilko molempien täytteiden aineet pienen pieneksi ja sekoita omissa kulhoissaan. Laita sekaan maitotuotteet sekä maun mukaan mausteita. Leikkaa leivistä reunat pois. Lado 1,5x3 leipöäsiivua leivinpaperin päälle ja kostuta jäähtyneellä kasvistiemellä. Levitä täyte 1. leipien päälle. Lado uusi kerros leipiä (saumat eri kohtiin) ja kostuta ja levitä täyte 2. Jatka samaan malliin ja levitä loppuihin väleihin täyte 1.
kääri leivinpaperi sekä kelmu tiiviisti kakun ympärille, laita paino päälle esim. leikkuulaita. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Koristelu:
2 dl kermaa
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
valkosipuli-pippurisekoitusta
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto sekä mausteet. Levitä luorrute kakun päälle ja koristele haluamallasi tavalla. Minä laitoin koristeiksi ruohosipulia, herneenversoja, kurkkua, tomaattia sekä kinkkusiivuja.
Kommentit