Pyynnöstä tein tällaisen kakun joukkueen logolla tai oikeastaan logon osalla... Tarkoitus oli hankkia kakkuun tulostettava kakkukuva, mutta koska juuri oikean kuvan löytäminen vei niin kauan olin liian myöhään liikenteessä enkä enää kuvaa saanut. No ei auttanut kuin alkaa itse maalaushommiin. Koko logoa en kuitenkaan enää eilen kerinnyt maalata, joten oli tyytyminen osaan logosta. Aikaisemmat saman joukkueen kakut löytyvät täältä ja täältä.

1959475.jpg

Kakkupohja on 13 munan sokerikakkupohja. Täytteenä mansikkamousse ja kostukseen käytetty omenamehua. Päällä vispikermaa ja helmiäisnonparelleja. Logo on maalattu valkoiseksi värjätylle marsipaanille. Pallo on oikea salibandypallo, jonka kakkua koskettavan osan dippasin sulatettuun valkosuklaaseen, jotta itse pallo ei ottaisi kakun pintaan kiinni.

Helmiäisnonparelleja sikisi, että... laitoin kulmiin punasia nonparelleja sekä musstaa kisesokeria (tai mitä se nyt onkaan??). No, hetken kuluttua tuo väri oli molemmista irronnut ja varsinkin nuo mustatkohdat muistuttivat enemmänkin homepilkkuja kuin koristelua... Ei muuta kuin poistamaan pursotuksia sekä nonparelleja ja pursottamaan uutta kermaa. Eikä kyllä ollut minullakaan ensimmäinen kerta kun nonparellit suttaavat!! Koskakohan sitä oppii:o)

1959485.jpg

(Tässä kuva vielä värillisten nonparellejen kanssa)

Tsemppiä illan otteluun!!