Löysin mielenkiintoisen fudge-reseptin Tummaa suklaata-blogista. Koska reseptiä oli tekstissä kehuttu niin paljon, niin pakkohan sitä oli kokeilla. Hieman menin mönkään tuossa reseptissä, koska tarkoituksena oli tehdä puolikas ohje, mutta pähkinälevitteen ja suklaan kohdalla laitoin kuitenkin täysimääräiset mitat... No hyviä nämä olivat, vaikkakin todella makeita! Pitää joku kerta kokeilla ihan tuolla alla olevalla reseptillä.




Suklaafudge


  2,5 dl pähkinälevitettä
1 tölkki kondensoitua maitoa
1 tl vaniljasokeria
190 grammaa suklaata
1 purkki Marshmallow Fluffia eli Vaahtokarkkilevitettä

Mittaa kattilaan pähkinälevite sekä kondensoitu maito. Anna kiehua muutama minuutti keskilämmöllä, koko ajan sekoittaen. Ota kattila pois liedeltä ja paloittele suklaa sekaan. Lisää Marshmallow Fluff ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi. Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Itse vielä öljysin leivinpaperin. Anna jäähtyä ensin huoneenlämmössä ja siirrä sitten jääkaappiin. Leikkaa jäähtynyt fudge sopivan kokoisiksi kuutioiksi.