Toimin paikallisen koulumme vanhempainyhdistyksessä puheenjohtajana. Jollakin tavoin halusimme opettajia tänäkin keväänä muistaa ja päädyimme, että tarjoamme opettajille suolasta ja makeaa herkkua ennen koulun loppua. Päädyin leipomaan tällaiset leivonnaiset tarjolle. 

Makeaksi herkuksi vein Mangotuorejuustokakun, jonka tein tällä ohjeella, mutta tuplana. Tein pohjasta hieman pienemmän kuin itse kakku, jotta pohja ei näy tuossa kakun ulkoreunassa. Tein tuon noin 28 cm vuokaan.
Suolaiseksi herkuksi meni tämä Kreikkalainen voileipäkakku. Ohjeen tähän löydät täältä. Tein tämänkin muistaakseni ainakin puolitoista kertaisena.

 

Huomaan, että heti kun aikaa hieman vierähtää ennen kuin saan leivonnaiset tänne päivitettyä, niin alan unohtaa kuinka nämä leivoinkaan. Kiirettä nyt vaan on riittänyt niin vapaaehtoishommissa kuin ihan oman perheen parissakin. Leivottua on tullut aika paljon, joten niitä tänne laittelen, kunhan vain kerkeän. Tyttären syntymäpäiviä on juhlittu kolmessa eri kattauksessa, joten päivitettävääkin on :o)