Näitä synttäreitä vietettiin jo kuukausi sitten, mutta näin loman aikana olen ollut aikalailla sellaisissa paikoissa ja sellaisilla koneilla, etten ole pystynyt blogia päivittämään. No, nyt ainakin tämän postauksen saan aikaiseksi :o)

 


 

Tosiaan neitokaisen kaverisynttäreitä vietettiin kahdessa erässä saman päivän aikana, koska kerhokaverit pääsivät jo aikaisemmin juhlistamaan ja naapurikaverit sitten illemmalla. Molemmissa juhlissa oli kakun sijasta tarjolla muffinsseja (kuppikakkuja) sekä jäätelöannoksia. Katsoimme ennen synttäreitä viime vuotisia synttärikuvia tai oikeastaan blogipäivitystä ja neiti tokaisi, että hän haluaa samanlaiset synttärit. Jotain samoja asioita poimittiinkin, mutta osa on täysin eri juttuja. Ohjelmaksi sankaritar halusi aarteen etsintään samaan tapaan, kuin Halloweeninä meillä oli. Keitin siis vedestä ja perunajauhoista "limaa", jonka kaadoin muoviastiaan. Pieniin pusseihin pakkasin paljon erilaisia avaimia, joista yksi sopi aarrelaatikon lukkoon. Ja hauskaa oli, varsinkin kun vinkkejä aarteeseen oli sekä ulkona että sisällä. 

Hello kitty-muffissit samaan tapaan kuin viime vuonna :o) Lisäksi oli  tarjolla mustikkapullaa ja mansikkapiirakoita. Otin pellilisen kokoisesta mansikkapiirakasta mukilla pyöreitä pikku piirakoita tarjolle. 

Suolaiseksi purtavaksi oli pilkottuja vihanneksia sekä cocktailpiirakoita voilla ja munavoilla.