Tänään oli kyllä hieno päivä! Pääsimme yllättämään veljeni vaimon, joka tänään täytti pyöreitä vuosia :o) Taisi sankaritar olla hieman pettynyt, kun luuli juhlia vietettävän tavalliseen tapaan ihan pienellä porukalla kahvitellen. Olimme kuitenkin hankkineet hänelle mahtavan lahjan porukalla ja kaikki lahjaan osallistuneet kahvitettiin yllätysjuhlissa. Jotta saimme yllätyksestä todella onnistuneen, kannoimme pöydät ja katoimme posliinikupit sekä kaiken muun tarvittavan tavaran keskelle veljeni perheen rakennettavaa taloa. Ainoa tapa jolla saimme sankarin talolle, oli hänelle kerrottu pieni huijaus... Olipa ilme näkemisen arvoinen, kun mitään laattoja ei ollutkaan väärissä paikoissa (kuten hänelle oli kerrottu) vaan onnittelulaulu raikasi talossa.

 


Korkkarikakkua varten paistoin 6 munan sokerikakkupohjan. Täytteeksi toivottiin mansikkamoussea ja kostutukseksi laitoin appelsiinimehua. Päällä sokerimassaa ja värjättyä kermavaahtoa. Koriste sokerimassaa. 

Jätin koristeen teon aika viime hetkille, mutta koriste kesti kuin kestikin kakun päällä. Huh! Koristeeseen painoin tuohon merkkikohtaan sankarin nimen. 

Kakun lisäksi juhlissa oli tarjolla vielä feta-tomaattipiirakkaa sekä kinkkupiirakkaa.Ja tässä vielä kuvaa kakun sisältä! Koska kaikki oli tehty ennen juhlia valmiiksi oli nyt juhlien aikana itsellänikin aikaa ottaa valokuvia. Mukavia kuvia sainkin niin sankarista kuin vieraistakin!


Oli ilo olla mukana juhlistamassa juhlapäivää!