Vietimme eilen illalla naapureiden kanssa todella mukavia Halloween-juhlia. Kiersimme koko porukalla talosta taloon ja jokaisessa talossa oli oma "tapahtumansa". Koko juhlaporukka oli pukeutunut vielä teeman mukaisesti!

Ensimmäisessä talossa saimme verenpunaiset tervetuliaismaljat. Lapsille oli ohjelmanumerona ongintaa, jossa oikeisen saaliiden eli karkkikippojen ja pääkallojen  lisäksi oli saaliina rottia yms. ei niin toivottuja saaliita.  Seuraavassa talossa oli aarteenetsintää ja halloween-aiheisia tatuointeja lapsille. Kolmannessa talossa oli myös punaista janojuomaa sekä halloween-aiheista askartelua. Lopuksi kokoonnuimme meille nyyttikestien merkeissä. Tarjoilun lisäksi meidän talossa oli ohjelmassa hämähäkinseitin läpi kävelyä pimeään huoneeseen, josta piti tunnustelemalla löytää oma aarre. Lapset saivat aarteina ammuttavia valohyrriä sekä pienet noidanpadat, joissa oli pieniä teemaan sopivia karkkeja!
Pihallamme lenteli Kornelius niminen noita (esikoisen keksimä nimi), joka toivotti kaikki vieraat tervetulleiksi. Tähän idea lähti kauppakeskus Jumbosta, jossa noita lenteli luudalla katossa. Täytin lasten mustan toppapuvun huppuineen lakanoilla ja vilteillä. Hupun päälle laitoin ostamani noitanaamarin, jossa oli myös hiukset mukana. Naamarin päälle laitoin vielä lasten noitahatun, niin ja tietysti hanskat käsiin ja paksut sukat jalkoihin. Selkäänsä noita sai ison viltin. Noidan luudan teimme lasten kanssa lähimetsästä haetuista risuista ja isosta oksasta.
Tässä vielä muutama kattauskuva ennen vieraiden saapumista:
Tämä yllä oleva kuva on aikuisten ruokapöydästä. Tässä väreinä musta ja oranssi.
Tämä kuva lastenpöydästä, jossa hähäkinseittiä levitetty liilan pöytäliinan päälle. Seitistä löytyi vaikka mitä ötököitä, kun oikein tarkkaan katsoi.


Tarjolla oli:
Naapurin tekemiä naama-sämpylöitä, manteli-rusinakärpsäillä koristeluina.
Lisäksi oli vielä tomaatti-feta-oliivi-basilikaötököitä (?), feta-pinaattipiirakkaa, tomaatti-mozzarellapiirakkaa, kinkkupastasalaattia sekä broileripastasalaattia. Lastenpöydästä löytyi vielä sorminakkeja sekä lihapullacocktailtikkuja. Herkullisia kaikki tarjottavat!Lisäksi oli makeana tarjottavana Mangohyydykekakkua.Noidan sormia.

Niin ja lisäksi sipsejä, keksejä sekä pikku pullia.


Kiitokset kaikille juhliin osallistuneille!