Juhlistimme isänpäivää aamusta oman perheen kesken. Lapset olivat askarrelleet kovasti kortteja sekä pieniä paketteja koulussa ja kerhossa. Isä sai herätä onnittelulauluihin. Laulujen jälkeen tarjolla oli pöytään katettu aamiainen. Tarjolla oli mm. karjalanpiirakoita, tuoreita sämpylöitä, leikkeleitä, juustoa, tuoreita suklaa-pähkinäkeksejä, banoffeeta. Esikoinen tokaisikin, että miksi ei meillä voi olla tällainen aamupala aina... :o)

 

Tässä muutamia kuvia aamun tarjoiluista:Banoffee

Tässä kahden nuorimman (5v. ja 2v.) aikaan saannos äidin pienellä avustuksella. Kinuski piti äidin keittää ja muuten hääriä taka-alalla.


.

Karjalanpiirakoita ja tuoreita sämpylöitä

Karjalanpiirakat oli suoraan kaupan pakastealtaasta, mutta samalla kun näitä paistelin, niin tuli mieleeni, että miksi en seuraavalla karjanpiirakan leipomiskerralla tee piirakoita raakapakasteina omaan pakkaseen. Saisi sitten niitä omia herkullisia karjalanpiirakoita tarjolle pienellä vaivalla. Lisäksi tarjolla oli kylmäleivontana tehtyjä sämpylöitä. Nämä eivät oleet niin täydellisiä kuin viimeksi, mutta ihan hyviä kyllä.Suklaiset pähkinäkeksit

 

Aamulla isän vielä nukkuessa nuorimmaisen kanssa paistoimme aamupalakeksit iskää odottamaan. Viikonloppuaamuisin meillä on välillä aamupalakeksejä, jotka ovat tietyn merkkisiä cookies-tyyppisiä keksejä. Nyt päätimme yllättää isän ihan omilla Cookieseilla. Näihin tuli cashewpähkinöitä sekä maitosuklaata.

Myöhäisen aamupalan jälkeen söimme ruuan anoppilassa, jossa juhlistimme suvun miehiä monessa polvessa! Illan hämärtyessä kävimme vielä minun isäni sekä vaarini haudoilla sytyttämässä heille isänpäiväkynttilät. Kyllä oli hautausmaa kauniina, kun niin paljon oli kynttilöitä haudoilla!