Tässä se nyt on...Olen nyt saanut viestejä ja kommentteja, että blogin lukijat ovat löytäneet internetistä tietoa tulevasta kirjastani. Sellainen on todellakin ilmestymässä kirjakauppoihin kuukauden sisällä. Osa kirjan resepteistä on blogista kerättyjä omia suosikkejani, mutta suurin osa on ihan uutta.

Kirjassa on muoto- ja kerroskakuista vaihekuvat sekä -ohjeet siitä kuinka kakut kasataan. Myös koristeosio on koottu vaihekuvallisista ohjeista. Lisäksi kirjassa on paljon erilaisia kakkuohjeita täytekakuista paistettaviin juustokakkuihin ja hyydykekakkujen kautta kahvikakkuihin. Lisäksi kirjaan on kerätty oma erityisleivontaosio, jonka toivon auttavan kotileipureita erityisruokavalion kakkujen teossa. Erityisruokavalio-osiossa on kakkuja kahvikakuista muotokakkuihin.

Lisätietoja kirjasta löytyy täältä!


Kirjanjulkaisun yhteydessä käyn kierroksella Suomalaisen kirjakaupan myymälöissä maaliskuussa, joten tervetuloa kauppohin minua moikkaamaan. Kirjakaupoissa kerron kirjasta sekä vastaan leivontaan ja kakkujen koristeluun liittyviin kysymyksiin. Lisäksi mahdollisuuksien mukaan valmistan ja opastan koristeiden tekemisessä. Takemmat aikataulut ja myymälät ilmoitan blogissani myöhemmin!