Mandy-neiti täyttää lähipäivinä 3-vuotta. Nyt sopivasti kauempana asuvien sukulaisten ollessa täällä kyläilemässä juhlimme tulevia synttäreitä jo ennakkoon. Toiveita kakkuun oli neidillä monta - barbapapa, Hello kitty sekä BUU-klubbenin Bärtil. Nyt sitten sankarittaren äidin päätöksellä päädyttiin jumppaavaan Hello Kittyyn :o) 

Paistoin kakkua varten 4 munan sokerikakkupohjan (L-munilla).Täytteeksi toivottiin mansikkamoussea (tein hieman pienemmällä annostuksella).Täyte olikin pinkistä pitävälle sankarille hyvä valinta, kun kakku oli jopa sisältä pinkki :o) Koristeet ja päällinen sokerimassaa. Kuvioin sokerimassan koristeellisella kukkamuotilla, kevyest painaen, jotta sain pintaan hieman eloa. Pursotukset on vispikermaa, osa pinkiksi värjättynä.
Päällä kaksiväripursotus, jossa valkoinen raita kiertää ulkoreunaa.
Onnea Mandy!

----------------------------------------------------------------------------------------

Suuren roskapostitulvan vuoksi olen nyt joutunut muutamia päivityksiä blogin historiasta "hyllyttämään". Ne ovat kyllä tallessa ja voivat taas päätyä oikeille päivämäärille jossain vaiheessa takaisin, mutta tällä hetkellä pidän ne hetken poissa. Josko sillä saisi tuota roskapostitulvaa hieman rauhoitettua! Harmi juttu, mutta eiköhän saada asia korjattua. Enemmän on kyse ilman reseptiä olevista päivityksistä - onneksi! Muutama resepti kyllä katosi tuon myötä, mutta onneksi blogissa on paljon monia muita reseptejä tarjolla!