Kesä on makeaa marja-aikaa. Niinpä tein neidin syntymäpäiville kakun seuraksi Marja-marenkitriflen. Kävi aika hyvin kaupaksi :o)

 

 

Triflen kasasin Marenkikakun ohjeella (puolitoista kertaisena) tehdyistä marenkilevyistä, kermavaahdosta, marjoista ja oma tekemästäni mansikka-raparperihillosta. Laitoin ensin kulhon pohjalle kermavaahtoa ja marjoja. Kermavaahdon päälle marenkilevyn, hilloa, kermavaahtoa ja marjoja. Näin tein, kunnes reunat loppuivat kulhosta :o) Yksi viidestä levystä jäi käyttämättä, mutta se jäikin sopivasti "toiseen kattaukseen" tulleille mummille ja papalle. Koska marenkikakkua on aika haastava leikata sen rapeuden ja korkeuden vuoksi, tämä oli suurella vierasmäärällä helpompi keino tarjoilla kakku. Maku pysyy samana, mutta leikkaamisen vaikeus katoaa, kun reunat tukevat kakkua.

 

 

Triflen voi myös kasata vaikka sokerikakkupohjasta. Keksimurua käyttämällä voisi tehdä vaikka pieniä annoskokoisia triflejä. Erilaisia versioita voi tehdä vaikka kuinka paljon.

 


 

Kesän aikana blogipäivityksissä voi olla pientä viivettä ja taukoa, mutta tuo johtuu Pullahiiren lomista ja kesäreissuista. Toivottavasti blogissa jo olevissa resepteissä on luettavaa ja kokeiltavaa päivitystauoille :o)

Oikein mukavaa ja makean marjaisaa kesää kaikille lukijoille!